Access Energetic Facelift

Access Energetic Facelift
De Energetic Facelift is een combinatie van diepwerkende lichaamsprocessen van Acces Consciousness die een weldadige, ontspannende en verjongende uitwerking hebben op je gehele lichaam. Het is eigenlijk meer een algehele lichaamslift dan een Facelift alleen. De energieën waarmee gewerkt wordt zijn er speciaal op gericht om de gevolgen van stress, veroudering en de zwaartekracht te transformeren. Het ontdoet het lichaam van stress en vermindert de rimpeltjes en lijntjes. En dit alles zonder operaties, peelings of injecties en met behoud van je natuurlijke uiterlijk en mimiek.

Hoe gaat een Energetic Facelift in zijn werk?
De Energetic Facelift behandeling is een hands-on behandeling, een zachte aanraking op het gezicht en de nek. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 29 krachtige Access lichaamsprocessen (energieën). Deze energieën worden via je hoofd en nek aangeboden en werken door je gehele lichaam heen.
Als je lichaam tot op cel niveau stress los kan laten zal de verjonging op een natuurlijke manier van binnenuit ontstaan.
Naast de positieve uitwerking op het uiterlijk werkt de energie ook door op andere ongemakken die vaak met veroudering in verband worden gebracht. Zo kan het zomaar zijn dat je na de behandeling verbetering bemerkt in je slaappatroon, spijsvertering, hormoonhuishouding en meer flexibiliteit. Veel mensen ervaren meer innerlijke rust en ruimte, een beetje alsof ze op een ontspannende vakantie zijn geweest.

Gun jij jezelf deze mooie stap neem dan voor meer informatie of een afspraak contact op Noud Philips

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Vul je gegevens in?