Body Mind Release traject

Tijdens een gratis intake bespreken we jouw behandelvraag en zal ik je uitleggen welk traject voor passend is. Indien je volledig in het dal zit, vol ballast dan zal de keuze vallen op de Body Mind Release methode.

Een methode waar de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten volledig in kaart is gebracht. Deze therapie vorm is praktisch opgezet en heeft al veel bijzondere resultaten opgeleverd.

Je gaat 6 aaneengesloten weken twee keer per dag 20 minuten zelfstandig thuis aan de slag en wekelijks hebben we een evaluatiemoment. De laatste evaluatie vindt een maand na de zesde afspraak plaats en dan heb je alle tools in handen en kun je zelfstandig je bergwandeling naar de volgende toppen maken.

Wat ga je concreet doen in dit traject?
Je gaat op een praktische manier beperkende gevoelens en overtuigingen los laten, zowel in je brein als in je onderbewustzijn, want laten we eerlijk zijn als we alleen met onze gedachte aan de slag gaan dan zitten de overtuigingen nog steeds vast in ons lichaam en blijft de onrust bestaan.

Naast het los laten van beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten gaan we ook de verloren positieve expressies terughalen. Een prachtige reis en na deze reis zul je meer levensvreugde, rust, harmonie en geluk voelen in je hele lichaam. Je zult zelf ervaren dat alles in jou zit en als jij verandert, verander je hiermee ook je kijk op de wereld. Je leert de wereld om je heen zien als jouw spiegel. Wanneer jij geraakt wordt zegt dit iets over jou en heb jij iets los te laten.

Jouw investering voor dit traject is € 642,- inclusief werkboek

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Vul je gegevens in?