Vele wegen lijden naar Rome, een quote die me de afgelopen dagen veel bezig heeft gehouden. Wat een scala aan aanbod is er op de markt voor je persoonlijke groei. En het is absoluut niet voor iedereen makkelijk de juiste keuze te maken of heb je geen idee waar je instapt en word je doorverwezen door je huisarts en volg je hem blindelings. Ook is het vaak zo dat we pas naar onszelf gaan kijken als het echt helemaal niet meer kan zoals het gaat, dat de accu echt helemaal leeg is, je ontzettend snel geïrriteerd raakt of te wel je lontje zo kort is dat je zo moe wordt van jezelf en iedereen om je heen. Je wil alleen nog maar rust en verder niets. En dat terwijl je lichaam al zoveel signalen heeft afgegeven, verkoudheid, griep, rugklachten, pijn in je nek en schouders, kramp in de benen, noem ze maar op voor jezelf. Welke signalen heb jij de afgelopen tijd van je lichaam gekregen en genegeerd. Waarom vind je het zo moeilijk om deze signalen serieus te nemen?

HELLO WAKE UP! Je hebt maar 1 leven en alleen jij kan ervoor zorgen dat je hier maximaal van kunt genieten. Je hebt overal een keuze in, ook al voelt dit niet zo voor je. Het is echt waar! En ja de keuze is reuze in het aanbod, maar hé investeer in jezelf en kijk om je heen wat jou aanspreekt en maak een afspraak, want alleen dan kun je voelen of de therapeut of coach jouw taal spreekt en jou kan helpen in je persoonlijke ontwikkeling. En blijf ook niet bij dezelfde persoon als je geen vooruitgang meer voelt. Kijk dan eens verder, want weet je als een therapeut voor je fantastisch is voor een bepaald moment in jouw leven betekent dat niet automatisch dat dat met een nieuw vraagstuk ook weer zo is. Kijk om je heen en blijf groeien in je (on)bewustzijn, want alleen op die manier word je je bewust van je onrust en kun je groeien. Het is een proces en telkens kom je een stapje verder in je bewustzijn en dichter bij jezelf. Als je het mij vraagt zou het goed zijn als we meerdere malen per jaar een coach of therapeut in de arm nemen om de balans weer eens op te maken en te bekijken welke stappen je mag gaan zetten om verder te groeien. Weg die ballast uit je verleden en focus op de positiviteit en voel met heel je lijf dat je sterker wordt.

Groei begint als we worden geboren en blijven we doen met vallen en opstaan. Mani Padme is ook gegroeid. Daar waar je gewend bent dat je bij Mani Padme terecht kunt voor een massage die lichaam en geest in balans brengt, is het aanbod gegroeid. Mani Padme biedt trajecten op maat. Tijdens de intakegesprek stem ik me af op jouw taal en kijken we samen waar je staat en waar je naar toe wil. Ik vergelijk het leven met een tocht door de bergen waarbij je verschillende dalen en pieken tegenkomt. Zoals ik al eerder schreef gaan we vaak op zoek wanneer de accu leeg is of misschien als je aanvoelt komen dat je zo niet verder kunt. Ik noem dit innerlijk onrust.

Je bergwandeling begint vanuit innerlijke onrust. Vanuit deze berghut zou je graag naar de bergtop Bewust van mijn onrust willen. Want hoe fijn zou het zijn als je je innerlijke onrust op tijd weet te signaleren en  dan ook daadwerkelijk zelfstandig deze onrust kunt omzetten naar positieve energie. Je begint de wandeling met de bewustwording dat alles, maar dan ook echt alles, in jezelf zit. Tijdens de wandeling naar bewustwording ga je inzien dat je geen enkele situatie kunt veranderen, alleen de manier waarop jij met een situatie omgaat. Je hebt alleen invloed op jezelf en niet op anderen. En nee het ligt niet aan die ander dat jij je voelt zoals je je voelt, dat doe je allemaal zelf.
Je begrijpt dit is een wandeling die met ups en downs kan verlopen en niet in één stijgende lijn naar de top van bewust van mijn onrust zal brengen. Het traject dat Mani Padme hiervoor aanbiedt is volgens de Body Mind Release methode, een methode waarmee je jouw opgedane ballast (beperkende overtuigingen en gevoelens) gaat los laten. Zowel in je brein als in je onderbewustzijn, want laten we eerlijk zijn als we alleen met onze gedachte aan de slag gaan dan zitten de overtuigingen nog wel vast in ons lichaam en dan blijft de onrust bestaan. Ook gaan we de verloren positieve gevoelens die we verloren zijn weer terug halen. Een prachtige reis en na deze reis zul je meer levensvreugde, rust, harmonie en geluk voelen in je hele lichaam. Na deze reis heb je de de tools in handen en kun je zelfstandig je bergwandeling naar de volgende toppen maken.

Uit de praktijk blijkt echter dat dit niet voor iedereen zo makkelijk is en voor die mensen biedt Mani Padme het traject Bewust van mijn doel en Volmaakt geraakt aan. Samen kijken we naar de volgende stap in jouw reis en maken we een Persoonlijk Ontwikkelingsplan. Op basis van dit plan gaan we aan de slag met de doelen die jij wil bereiken. Dit kan zeer uiteenlopend zijn van het bepalen van je doel of hoe realiseer ik mijn doelen. We gaan hiermee aan de slag met behulp van visualisaties, tafelopstellingen, opdrachten en gesprek. Geheel intuïtief, afgestemd op het moment waar jij zit gaan we aan het werk en loop ik zo samen met je door de bergen op weg naar de volgende toppen.

Is het zo dat je je innerlijke onrust kwijt bent omdat je een ander traject hebt doorlopen en wil je graag instappen op een andere bergtop dan is dit uiteraard altijd mogelijk. Ga shoppen en maak geheel vrijblijvende een afspraak om te zien of ik jouw taal spreek en je mij geschikt vindt om met jouw op reis te gaan.

Mijn missie is om jou te helpen en dat je vanuit je eigen unieke zelf je leven leidt en alleen stappen zet omdat je dit zelf ook wil. Een reis waarin je leert je grenzen aan te geven en ontdekt wat voor jou belangrijk is. Hoe bewust sta je nu in het leven? Vragen waar we tijdens je reis door bergen bij stil staan.

Liefs Kitty