Daar waar vrouwen in vorige generaties de rol als partner en moeder hadden, hebben de vrouwen van NU er verschillende rollen bijgekregen. Naast het partner en moeder zijn, zijn we nu ook werknemer of ondernemer, hebben we ons eigen sociale netwerk en komt het vaak voor dat we een ex-partner hebben. We bewegen ons in verschillende systemen, die allemaal iets van ons vragen en waardoor er weinig tot geen tijd voor onszelf overblijft. Moe worden veel vrouwen van al deze rollen! Waardoor zou dit komen, want als we naar onze partners kijken dan bewegen die zich toch ook in verschillende systemen en die lijken daar veel minder last van te hebben.
Over het algemeen vinden vrouwen het moeilijk om hun eigen ruimte in te nemen. Dit heeft veelal te maken met onze herkomst, onze moeder heeft ons het voorbeeld gegeven dat het zorgen voor anderen het belangrijkste is. Dit zorgen voor anderen is een overtuiging die we hebben meegekregen vanuit onze herkomst. Kijk eens naar je eigen leven en hoe je bent opgegroeid. Word je bewust van hetgeen jij onbewust mee hebt genomen in jouw leven. Wil je dit veranderen? Dat kan! Je hebt altijd de keus om het anders te doen!
Als je het mij vraagt zijn wij de generatie van veranderingen! Wij hebben de tijd zonder smartphone en computers nog gekend. Een tijd waarin onze wereld veel kleiner was en we nog op vakantie gingen en bij een telefooncel naar huis belde tot ons tegoed op was en de verbinding werd verbroken. Wij hebben de overgang naar overvloed in communicatie en bereikbaar zijn meegemaakt en zijn daar in doorgeslagen! Wij kennen de tijd nog dat moeders thuis waren en druk waren met de zorg voor de kinderen en het huishouden.
Wij hebben de overgang naar werkende moeders, opkomende kinderdagverblijven meegemaakt en zijn daarin vaak de balans kwijtgeraakt. Het is aan ons om de balans op te maken en in deze wereld van overvloed in onze eigen kracht te gaan staan! Wij zijn moeders van kinderen die worden geboren in een wereld van overvloed, een wereld waarin geen grenzen meer zijn, alles is mogelijk! Het is aan ons om onze kinderen te begrenzen en ze te leren omgaan met teleurstellingen en dat je juist door het maken van fouten en het ervaren van teleurstellingen groeit in je eigen kracht. Het is aan ons om onze kinderen te leren dat het voortdurend kijken naar anderen niks over jezelf leert! Het opvoeden is veranderd en ook hier mogen wij onze balans en plezier in gaan vinden!
Mijn coaching maakt het verschil en ik laat jou zonder oordeel over herkomst, zonder oordeel over je huidige leven inzien dat het anders kan! Je kunt de situatie niet veranderen, wel kun je veranderen hoe je ermee omgaat! Zeul je de bagage van jouw leven met je mee of maak je de keuze om met twee benen op de grond te gaan staan? Welke keuze maak jij?
Blijf je het opvoeden van je kinderen zien als ‘aanmodderen’ of wil je weer LOL krijgen in het opvoeden? Welke keuze maak jij?
Wil jij in je eigen vrouwelijke kracht komen en balans in jouw leven? Maak dan een afspraak!
Met Positieve groet,
Kitty Geboers Body Mind Release therapeute / Opvoedcoach
De Acacia 33 Boxmeer | aanwezig: ma-di-vrij
Dorpsstraat 88b Aarle-Rixtel | aanwezig: woe-do
T: 06-54293764 E. kitty@mani-padme.nl W. www.mani-padme.nl