De laatste dag van het jaar voelt voor mij als iets magisch. Gezellig samen terugkijken op alle herinneringen die we hebben gemaakt, samen spelletjes doen en een middagdutje zodat we oudejaarsavond ook met z’n allen optimaal kunnen genieten van elkaar en de lange wachtrijen bij de Efteling. JA, wij vieren dit jaar oud en nieuw bij de Efteling, dat maakt de magie van deze dag compleet 😉

En wat was het een mooi jaar, 2019, veranderingen, bewustwording en uitdagingen zijn woorden die daarbij passen.
Hieronder een opsomming:
* Mani Padme bestaat 5 jaar
* Als Body Mind Release therapeut heb ik de aanvullende module Interventiespecialist gevolgd
* Training tot trainer “opvoeden met lol” gevolgd
* De locatie is gewijzigd naar Aarle-Rixtel
* Website aangepast
* Ingeschreven voor de opleiding Multidisciplinair coach

Zo schrijvend terugkijkend naar het jaar is het wel echt een jaar geweest waarin ik persoonlijk ben gegroeid en me verder heb ontwikkeld als een coach die jou verder wil helpen in jouw weg van geluk. Als metafoor is de levensweg voor mij een bergwandeling, deze gaat via dalen en toppen, net als het leven. Vanuit dalen klim je weer omhoog. Het is mijn passie jou de inzichten te geven die je nodig hebt om weer verder te kunnen, inzichten vanuit verschillende invalshoeken zonder oordeel. Iedereen is uniek en ieder zijn pad is verschillend.

Tijdens de coachsessies maak ik gebruik van verschillende werkvormen en methodes, afgestemd op jouw behoefte:
– Body Mind Release therapie
– Tafelopstellingen
– Familieopstellingen
– Ademhalingsoefeningen
– Visualisaties, meditaties
– Hypnotherapie
– Regressietherapie
– Intuïtieve ontwikkeling

De training “opvoeden met lol” heb ik dit jaar ook een keer mogen geven en wat een inzichten zijn er naar boven gekomen. Het is een training van 5 avonden waarin we vanuit ons eigen familiesysteem kijken naar ons huidige gezin. Welke patronen neem je van je ouders mee en hoe voelde jij je in jouw gezin van herkomst? Sta je op je eigen plek of juist op de plek van een ander? Wat gebeurt er met je als je je eigen plek volledig inneemt? Wat doet dit met jou als individu en wat is de invloed hiervan op je eigen gezin? Ook komen de liefdestalen aan bod, welke taal spreek jij? Waar krijg jij een warm gevoel van? Vaak geven we wat we zelf graag ontvangen, maar is dit ook wat de ander graag wil? Als je de taal van je partner en kinderen leert kennen en daar naar kunt handelen, wat verandert er dan in het gezin? Allemaal inzichten die tijdens deze avonden naar voren komen. Wekelijks met leuke thuisopdrachten en zo kun je samen met je gezin zorgen voor meer rust en balans.

Een jaar van veranderingen, de massages geef ik nog steeds met veel liefde en zal ik ook in het komend jaar blijven doen. Nee je vindt de massages niet meer terug op de vernieuwde website en er staat alleen nog Aarle-Rixtel op. Dit wil niet zeggen dat ik in Boxmeer helemaal verdwijn hoor, daar blijf ik heerlijke massages geven en ook coachsessies zijn daar mogelijk, echter de ruimte in Boxmeer is beperkt, waardoor het kan zijn dat ik voor sommige behandelvragen je voorstel naar Aarle-Rixtel te komen. We overleggen samen en dan is er altijd wel een oplossing.

Ik kijk vandaag terug op een fantastisch mooi jaar dat we afsluiten en tegelijkertijd kijk ik uit naar 2020, een nieuw jaar met persoonlijke ontwikkeling, een jaar waarin ik ook jou graag de inzichten geef, zodat ook jij je verder kunt ontwikkelen en kunt groeien in jouw (on)bewustzijn.

Geniet allen van een mooie afsluiting van dit jaar samen met de mensen waar jij van houdt.

Liefdevolle positieve groet,

Kitty