In 2000 was ik op rondreis door Thailand en daar werd mijn onderbewustzijn aangesproken. Wat een rust en liefde straalt dit land uit. Mijn aandacht voor het Boeddhisme werd geboren. Eenmaal thuis aangekomen begon ik me hierin te verdiepen en ik voelde me thuis in deze manier van denken en leven. Nu is dat niet makkelijk in de westerse maatschappij en als ik er met mensen over sprak werd ik al snel vreemd aangekeken. Wat voor mij als gevolg had dat ik de dingen voor mezelf ging houden en er niet meer zoveel over sprak. Jaren later, na mijn tweede burn-out kwam de opleiding Tibetaanse meditatie op mijn pad en heb ik deze gevolgd. Voor veel mensen in mijn omgeving was dit zweverig en niet tastbaar en daardoor was ik dat ook. Ik heb altijd gemeend dat meditatie alles behalve zweverig is, maar juist dat je er veel rust en ontspanning door ervaart.


Toen ik mijn praktijk ging starten en een naam ging bedenken hoefde ik ook niet lang na te denken! Mani Padme werd zo geboren en mijn intuïtieve ontspanningsmassages gaven mensen rust en leerde ze luisteren naar de signalen van het lichaam. Later ben ik ook meditatie avonden gaan verzorgen en dit was heerlijk om te doen. Op een andere manier rust en ontspanning in het lichaam creëren, waardoor er ruimte ontstaat. Tijdens deze avonden luisterden we ook vaak naar de mantra Om Mani Padme Hum, waar de praktijknaam uit is afgeleid en betekent

BEVRIJD JE VAN TROTS, JALOEZIE, GENOTZUCHT, PASSIE, VERLANGENS, DOMHEID, VOOROORDELEN, BEZITSDRANG, AGRESSIE EN HAAT

Vandaag de dag komen veel mensen in de praktijk en ook nu hoor ik steeds weer zeggen hoe moeilijk het is om naar zichzelf te luisteren en terug te gaan naar het innerlijke. Meditatie apps of oefeningen om thuis te doen lukt niet iedereen. Vaak zijn er nog verschillende dingen die op de agenda staan die moeten gebeuren van onszelf en daarmee nemen we geen tijd voor een momentje rust. Speciaal voor jou heb ik besloten om opnieuw te starten met een meditatie groep.

Na de meivakantie starten we om jou ontspannen de zomervakantie in te laten gaan en de tools te geven om het tijdens de zomervakantie te blijven doen! Ik start op woensdagochtend 8 mei 9:30 – 11:00 uur en op dinsdagavond 14 mei 19:30 – 21:00 uur in mijn cursusruimte in Aarle-Rixtel aan de Dorpsstraat 88b.

Gedurende 8 weken neem ik jullie mee op een innerlijke reis! Terug naar je gevoel zonder invloed van je omgeving daar voor staan wat jij wil. Leer je grenzen aangeven en leer je oude stukken los te laten! Opgeven kan door een mail te sturen naar kitty@mani-padme.nl

Ik kijk er enorm naar uit om jou te mogen begroeten!

Liefs Kitty