Ontspanningsmassage

Wij leven in een drukke en hectische maatschappij, waar het soms lastig is om even stil te staan. We stellen hoge eisen aan onszelf en ons lichaam. Drukte, spanning en stress kunnen tot uiting komen in lichamelijke en/of geestelijke klachten. In ons lichaam ontstaan spanning (in spieren) en blokkades, waar we ons niet altijd bewust van zijn. We merken het pas als we klachten ervaren. Voorbeelden hiervan zijn: rugklachten, hoofdpijn, slaapproblemen, schouder- en nekklachten, RSI-klachten, depressie en vermoeidheid. Fysieke klachten hebben ook hun invloed op ons psychische welbevinden en voor we het in de gaten hebben zitten we in een negatieve spiraal, waar we nauwelijks meer uit kunnen komen.

Ontspanningsmassages kunnen je helpen weer even stil te staan bij jezelf en je eigen lichaam. Een massage maakt je meer bewust van je lichaam en de spanningen die erin zijn opgeslagen. Neem eens de tijd om via een massage weer te luisteren naar je eigen lichaam. Geniet en laat je verrassen wat jouw lichaam jou te vertellen heeft.

Ik beheers verschillende massage technieken, zoals de intuïtieve massage, de CHI-WIT massage. de Chakramassage en de onderarm massage. Bij alle massages kan ik indien gewenst ook Reiki toepassen. Reiki zorgt voor extra levensenergie die het zelf genezend vermogen van je lichaam ondersteunt. In overleg kunnen we bepalen welke massage het beste bij jou past.

Gun jij je lichaam ook even een adempauze of ben je toe aan een heerlijk ontspannen moment voor jezelf? Neem dan contact met mij op voor een ontspanningsmassage.

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Vul je gegevens in?