Opvoedcoaching

Als opvoedcoach ga ik jou niet vertellen hoe je moet opvoeden. Dat kan ik namelijk helemaal niet want jij bent uniek net als jouw kinderen en jouw gezin. Wat ik wel kan doen, is jou vragen stellen, die je kunnen helpen om te bepalen, wat jij belangrijk vindt in het begeleiden van je kind(eren). Dat doe ik door .b.v. samen te kijken naar jouw familiesysteem, jouw herkomst, jouw bron. En daarnaast is het ook belangrijk om naar het familiesysteem van je partner te kijken en welke gezamenlijke waarden en normen jullie als partners, ouders van hebben. 

Door inzichten in het systeem te krijgen, ga je naar een diepere laag in jezelf. Naar je onderbewustzijn, de laag waar jouw beperkende gevoelens en overtuigingen liggen opgeslagen, die jij gedurende jouw leven hebt opgedaan. Dat wat je uitstraalt krijg je terug. Je herkent vast wel de situatie dat je zelf een drukke werkdag hebt gehad en je de kinderen van het KDV of bij de oppas ophaalt en heel druk zijn en de oppas vertelt jou dan dat ze de hele dag zo rustig zijn geweest. O, help wat er dan toch door je heen gaat. Voorheen dacht ik altijd dat dat een compliment was en dat ze zich dus veilig bij mij voelen. Nu zit daar best een kern in, alleen het is wel mijn spiegel en mijn lichaam straalt stress en onrust uit en dat is wat ik terug krijg.

Door anders te leren kijken naar het gedrag van je kinderen en te zien dat ze jouw spiegel zijn en jij dus iets mag veranderen krijg je rust in jezelf en in je gezin. Ik geef je graag deze inzichten waardoor jij weer met rust en plezier de opvoeding van je kinderen kunt oppakken. Naast de training ‘Opvoeden met LOL’ is het ook mogelijk tot individuele begeleiding m.b.t. opvoedvraagstukken.
Vaak zijn 1-3 individuele sessies al voldoende.

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Vul je gegevens in?