Raindrop Technique

Raindrop is een speciale toepassing van geneeskrachtige aromatherapie geïnspireerd op de helende ervaringen van de Lakota Indianen met het noorderlicht in combinatie met de kennis van de oude Egyptenaren. Het is een techniek gebaseerd op het onderzoek van Dr. Gary Young in samenwerking met Lakota medicijnman om de geest te verjongen en het lichaam opnieuw in balans te brengen.

Raindrop Technique is gebaseerd op de theorie dat afwijkingen in de rug en de ruggengraat veroorzaakt worden door virussen en bacteriën die zich ophouden langs de ruggengraat. Deze ziekteverwekkers creëren ontstekingen die op hun beurt de ruggengraat vervormen. Tijdens de Raindrop Technique gebruik je een aantal etherische oliën met een sterkte antibacteriële werking om de ontstekingen te verminderen en de virussen en bacteriën te doden die verantwoordelijk zijn voor die ontstekingen.

De oliën waar mee gewerkt wordt zijn: Thyme, Basil, Peppermint, Oregano, Wintergreen, Cypress en Marjoram.
En met twee olie Blends: Valor II ® & Aroma Siez ™.  Deze oliën worden in combinatie met de aromatherapie massage oliën Ortho Ease® en V-6 ™ Enhanced Vegetable Oil Complex gebruikt.

De kit bevat een korte uitleg hoe je de technique kunt toepassen, echter raad ik je aan de tweedaagse training te volgen. Ik leer je de massagetechnieken tijdens de eerste dag, waar je dan mee kunt oefenen. Ook ontvang je een uitgebreid handboek waar je alles nog eens rustig in kunt nalezen.

Heb je interesse om de techniek te leren dan stuur me een mail of kijk op mijn blog wanneer de eerstvolgende cursus is.

AFSPRAAK MAKEN

Vul je gegevens in?

 

Spamcontrole