Starterskit

Deze starterkit is perfect als je begint aan je Young Living levensstijl. Deze starterkit bevat de meest gebruikte oliën en wordt ook wel de natuurlijke EHBO-kit genoemd. Versterk je lichaam, ziel en geest en ontdek het pure leven dat je altijd al wilde leiden. Etherische oliën, melanges of op maat gemaakte combinaties voegen een nieuwe dimensie van welzijn toe aan je leven.
Onderstaand uitleg over de oliën die in de starterkit zitten en waar je deze voor gebruiken. Voor meer informatie kun je altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken.

THIEVES
Werkt ondersteunend aan je overal immuunsysteem en luchtwegsysteem. Gebruik in de diffuser of breng aan onder je voeten. Young Living heeft zelfs een hele Thieves lijn uitgebracht, waaronder producten voor schoonmaak en tandverzorging.

RC
Werkt ondersteunend aan je luchtwegenstelsel. Zaagt je man nou hele bossen door als jij wilt slapen? Smeer dit dan op zijn keel en borstkast om jouw nachtrust te bevorderen.

LEMON
Begin elke dag met een druppel Lemon+ olie in je water. Het is een krachtige antioxidant en heeft een ontgiftende werking. Zet de diffuser in de ochtend aan met Lemon en Peppermint en iedereen is binnen 5 minuten klaar wakker en gaat met een vrolijk humeur de deur uit.

COPAIBA
Een olie die je weer met beide voeten op de grond zet. Onder je voeten elke dag om  ondersteuning te bieden aan je algehele welzijn.

LAVENDER
Deze olie word niet voor niks het “Zwitsers zakmes” onder de oliën genoemd. Hij heeft heel veel toepassingen, maar de meest gebruikte is toch wel om een ontspannen nacht te hebben. Hij werkt o.a. kalmeren en ontspannend.

FRANKINCENSE
Veel van de Young Living verzorgingsproducten bevatten Frankincense omdat het bekend staat om zijn goede werking op de huid. Frankincense is tevens een aardende olie dus word ook veel ingezet bij meditatie en yoga.

DIGIZE
Als je een keer teveel hebt gegeten is dit de ideale olie. Hij werkt namelijk op je darm-, maag- en spijsverteringssysteem.

STRESS AWAY
Niet voor niks één van de meest favoriete oliën. Hij werkt kalmerend en ontspannend en zorgt voor rust op momenten dat je het echt nodig hebt.

PURIFICATION
Dit is een reinigende olie. Zet de diffuser aan als je een zwaar beladen energie uit je kamer wilt hebben of als je vieze geurtjes wilt verwijderen (gourmetlucht, verflucht, rook, dieren, etc). In de zomer kun je hem o.a. gebruiken bij muggenbeten.

PEPPERMINT
Ondersteund je darmsysteem, je luchtwegenstelsel en geeft je een mentale boost als je een druppel in de palm van je hand doet, je palmen over elkaar wrijft en er dan aan ruikt. In je water kun je de Peppermint+ olie gebruiken.

PANAWAY
Na een goede work-out kunnen je spieren wel eens protesteren. Gebruik PanAway om je spieren en gewrichten te ontspannen. Het ondersteund de normale cellulaire functie.

AFSPRAAK MAKEN

Vul je gegevens in?

 

Spamcontrole