Kitty Geboers

Hallo!

In 2014 ben ik mijn praktijk gestart en ik heb de afgelopen jaren niet stil gezeten, ik ben persoonlijk gegroeid en nu na 5 jaar is het dan ook tijd om mijn persoonlijke groei door te zetten in mijn praktijk. Naast de ontspanningmassages die ik jullie met veel liefde geef wil ik graag mijn liefde voor mezelf en de liefde voor het opvoeden van de kinderen met jullie delen. 

Liefde voor mezelf bedoel ik de persoonlijke groei die ik heb doorgemaakt door de opleiding tot Body Mind Release therapeut, de methode leert je je opgedane ballast los te laten en de verloren positieve gevoelens weer terug te halen. De rust en ruimte die ik dagelijks ervaar doordat ik het traject van 6 weken heb doorlopen en de energie die krijg doordat ik dagelijks nog bewust met mijn overtuigingen bezig ben en deze omzet naar positief. 
Daarnaast de inzichten die ik heb mogen ontvangen door systemisch werken. Hoe belangrijk het is om je herkomst lief te hebben en in te zien dat je ouders je alles hebben gegeven binnen hun mogelijkheden. Te accepteren en te mogen ontvangen en geven. Hoe dit alles in het systeem weer doorwerkt in je eigen relatie en je kinderen.
Investeren in jezelf is zo belangrijk en niet alleen voor jezelf, je hele omgeving plukt daar zijn vruchten van. Het inzicht dat alles in jezelf zit en dat JIJ degene bent die alles kan veranderen. Nee, de situatie kun je inderdaad niet veranderen, wel hoe je er zelf mee omgaat. Je hebt altijd een keuze! 

Mijn liefde voor het opvoeden is er altijd geweest, alleen voelde het lange tijd als aanmodderen. En nu door mijn persoonlijke groei en inzichten heb ik geleerd anders naar mijn kinderen te kijken en hun gedrag als mijn spiegel te zien. Wat wil je mij vertellen met je gedrag meid? Ik hoor je en ik luister naar je. LOL in het opvoeden, dat wil je vast ook! En nee ik ga je niet vertellen hoe dat je moet opvoeden. Ik geef je inzichten en samen kijken we naar jouw familiesysteem en leer je anders kijken naar het gedrag van je kinderen en krijg ook jij LOL in het opvoeden. Dit kan middels een groepstraining of door individuele sessies.

De trainingen (maximale groepsgrootte: 6 personen) zal ik in mijn praktijkruimte in Aarle-Rixtel gaan geven. Een mooie ruimte met alle mogelijkheden voor prachtige groepstrainingen en individuele coaching. Ik zal hier ook op de woensdag en donderdag aanwezig zijn voor de iedereen die toe is om zijn ballast los te laten en wil starten met de Body Mind Release methode en je kunt bij me terecht voor opvoedvraagstukken, vragen waar je niet mee verder komt en voor je gevoel alles al hebt geprobeerd, daar kijk ik graag samen met je naar. We gaan naar de diepere laag in onszelf en je zult zien welke inzichten er al in een korte tijd komen.

In Boxmeer blijf ik de ontspanningsmassages geven en kun je ook terecht voor de Body Mind Release methode en uiteraard de opvoedvraagstukken en wel op maandag, dinsdag en vrijdag. 

Tot slot wil ik jullie nog uitleggen waar de praktijknaam vandaag komt:

De naam Mani Padme komt uit de mantra Om Mani Padme Hum en heeft als betekenis:
OM: bevrijdt je van trots.
MA: bevrijdt je van jaloezie en genotzucht.
NI: bevrijdt je van passie en verlangens.
PAD: bevrijdt je van domheid en vooroordelen.
ME: bevrijdt je van bezitsdrang.
HUM: bevrijdt je agressie en haat.

En dat is zoals ik het leven voel! Heb JEZELF lief en ga zonder oordeel door het leven!

Ik begroet je graag in mijn praktijk!

Positieve groet,
Kitty

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Vul je gegevens in?