Kitty Geboers

Ik ben Kitty Geboers, geboren in 1976 in Cuijk. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk Mani Padme, waarin ik met veel plezier kinderen en volwassenen begeleid op hun levenspad.

Vaak wordt me gevraagd waar de naam vandaan komt, hieronder de uitleg:
De naam Mani Padme komt uit de mantra Oh Mani Padme Hum en heeft als betekenis:
OM: bevrijdt je van trots.
MA: bevrijdt je van jaloezie en genotzucht.
NI: bevrijdt je van passie en verlangens.
PAD: bevrijdt je van domheid en vooroordelen.
ME: bevrijdt je van bezitsdrang.
HUM: bevrijdt je agressie en haat.

Dit is alles omvattend waar ik als persoon voor sta! Mijn levensmissie is om jou te helpen van je ballast, beperkende overtuigingen en gevoelens, af te komen, waarna je met een heldere bril de wereld om je heen kunt bezien! Je weer waardering voor jezelf kunt voelen en vol zelfvertrouwen kunt gaan staan voor jezelf!

Wist je dat de ballast die je bij je draagt voor 95% bepaalt hoe jij voelt, denkt, handelt en reageert? Het bepaalt of iets wel of niet lukt in jouw leven. Of jij succesvol bent en wat JIJ als persoon uitstraalt en aantrekt in jouw leven.

Met de Body Mind Release methode kan ik je helpen deze ballast los te laten!

Daarnaast geef ik ontspanningsmassages met veel liefde, aandacht en respect. Ze zijn gebaseerd op Oosterse wijsheden. Door ieders lichaam lopen Meridiaanlijnen (energiebanen) Die Meridianen hebben aanhechtingspunten met ieder zijn eigen functionaliteit. Door die drukpunten te masseren, krijg je informatie over die delen van het lichaam waar ze voor staan, zoals bijv. de verschillende organen. Zo kan je lichaam je veel vertellen over zijn functioneren en kan een massage een echte ontdekkingstocht van je eigen lichaam zijn. Je wordt je bewust waar een eventuele spanning zit en waar de pijn vandaan komt.

Ik begroet je graag in mijn praktijk!

Liefs Kitty

AFSPRAAK MAKEN

Vul je gegevens in?

 

Spamcontrole