Kitty Geboers

Ik ben Kitty Geboers, geboren in 1976 in Cuijk. Sinds 2014 heb ik mijn eigen praktijk Mani Padme, waarin ik met veel plezier kinderen en volwassenen begeleid op hun levenspad. Als kind heb ik ervaren wat Reiki met je kan doen, doordat mijn vader met zijn handen pijntjes kon wegnemen. Toen ik later zelf de Reiki-inwijding deed, merkte ik hoe ver ik in al de voorgaande jaren verwijderd was geraakt van mijn eigen gevoel. In plaats van mijn handelen te sturen vanuit mijn eigen kracht, liet ik me sturen door de verwachtingen van anderen en slaagde er vaak in hen te ‘pleasen’. Dat ik daarmee volledig aan mezelf voorbij ging, merkte ik later pas. Sinds ik me dat gerealiseerd heb, blijf ik bewuster bij mezelf en ik heb gemerkt dat massages daarbij een heel waardevol hulpmiddel kunnen zijn. Je lichaam heeft je zoveel te vertellen, het is alleen de kunst om je daar bewust van te worden en te blijven. Doordat je tijdens massages blokkades en spanningen in je lichaam kunt voelen, is het ook mogelijk om er met aandacht energie naar toe te sturen om deze blokkades en spanningen een plaats te geven, te doorbreken en uiteindelijk op te lossen.

Mijn eigen dochters hebben me ook veel geleerd over mezelf. Ik heb twee bijzondere dochters, waar ik ontzettend trots op ben. Ook mede dankzij hen heb ik me sinds 2010 steeds meer ontwikkeld door het volgen van verschillende (intuïtieve) cursussen en opleidingen op het gebied van massages, kinderyoga, intuïtief tekenen, Reiki, opvoed- en kindercoach. Ik ga in mijn behandelingen uit van de holistische benadering, waarbij lichaam en geest in balans gebracht en gehouden worden. De kennis en ervaringen die ik in de verschillende opleidingen en cursussen heb opgedaan, kan ik in mijn praktijk goed inzetten.

Mijn massages geef ik met veel liefde, aandacht en respect. Ze zijn gebaseerd op Oosterse wijsheden. Door ieders lichaam lopen Meridiaanlijnen (energiebanen) Die Meridianen hebben aanhechtingspunten met ieder zijn eigen functionaliteit. Door die drukpunten te masseren, krijg je informatie over die delen van het lichaam waar ze voor staan, zoals bijv. de verschillende organen. Zo kan je lichaam je veel vertellen over zijn functioneren en kan een massage een echte ontdekkingstocht van je eigen lichaam zijn. Je wordt je bewust waar een eventuele spanning zit en waar de pijn vandaan komt. Als je weet waar de spanning of de pijn zit, kun je deze een plaats geven (accepteren). Eerst de spanning/pijn ‘vastpakken’, om hem vervolgens los te kunnen laten.

Graag begeleid ik jou en/of de mensen die je dierbaar zijn op het pad van bewustwording.

Tot ziens!
Liefs, Kitty

AFSPRAAK MAKEN

Vul je gegevens in?

 

Spamcontrole