Noud Philips

Ik ben Noud Philips, geboren in 1958 in Boxmeer.
Vanuit mijn eigen ervaring en zoektocht naar een waardevol leven ondanks altijd aanwezige pijnklachten ben ik in aanraking gekomen met Reiki en vormen vele vormen van massages.
Ik ontdekte dat ik deze manieren prettig vond en wilde mezelf daar in ontwikkelen om er daarna mensen mee verder helpen.
Ik liet me echter tegenhouden door verwachtingen van mijn omgeving waar dit niet in paste. In 2016 besloot ik dat het anders moest en ben mijn gevoel gaan volgen. Ik heb Reiki inwijdingen gedaan en merkte dat ik eindelijk bij mezelf kwam en wat Reiki allemaal voor iemand kan betekenen, zowel bij pijnvermindering of verdwijning als ook ontspanning. Sinds die tijd ben ik bewuster van mijn kracht en leef van daaruit laat me niet meer leiden door wat anderen verwachten. Ik ben daarnaast een opleiding, intuïtieve, ontspanningsmassage gaan doen en merk dat dit een zeer mooi hulpmiddel kan zijn.
Je lichaam kan je zoveel vertellen en de massages,het is alleen de kunst om je je daar bewust van te durven worden en te blijven. Tijdens de massages wordt er energie naar blokkades en spanningen gestuurd om deze een plaats te geven te doorbreken en uiteindelijk op te lossen.
Mijn behandelingen zowel Massages als ook Reiki geef ik met veel liefde aandacht en respect.
Ze zijn gebaseerd op Oosterse wijsheden. Door ieders lichaam lopen Meridiaanlijnen (energiebronnen) met aanhechtingspunten die ieder hun eigen functie hebben. Door deze drukpunten te masseren krijg je veel informatie over je lichaam. De massage is een echte ontdekkingstocht van je eigen lichaam. Je wordt je bewust van spanningen en waar ze vandaan komen. Als je dit weet kun je het een plaats geven(accepteren). Dan kun je het vastpakken om vervolgens loste laten.
Graag ben ik bereid tot het geven van een Reiki behandeling en/of begeleid ik jou of een ieder die zichzelf dit gunt via massage op dit mooie pad van bewustwording.

AFSPRAAK MAKEN

Contactformulier

Vul je gegevens in?