Raindrop Massage

De Raindrop massage is in de jaren 80 ontwikkeld door D. Gary Young. Het is een ontspannende massage, waarbij essentiële oliën gebruikt worden.
Een Raindrop behandeling helpt om rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren te verminderen. Het kan je immuunsysteem versterken, geeft je nieuwe energie en helpt je te ontspannen.
De Raindrop massage is een massage die begint bij de voeten. De voeten worden eerst met Valor behandeld. Je kunt de rustgevende werking dan al voelen. Door het werken op verschillende reflexpunten op de voeten je innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd.
Daarna worden de verschillende essentiële oliën een voor een op de rug gedruppeld. Door het opbrengen van de olie op je rug met lichte bewegingen en lichte massagetechnieken trekken de plantaardige stoffen in je rugspieren. De ontspannende werking kan nog wel een paar dagen gevoeld worden.
De oliën die gebruikt worden bij de Raindrop massage:

Valor: ingrediënten zijn Spar, Rozenhout, Wierook, Blauwe boerenwormkruid en Lavendel. Valor werkt op de fysieke, geestelijke, energetische en spirituele levels. Zorgt voor een goede balans en moed.
Oregano: heeft antibacteriële en ontstekingsremmende eigenschappen.
Thijm: is zeer antibacterieel, voorkomt de groei van infectie veroorzakende micro-organismen (virussen, schimmels en parasieten).
Basilicum: ontspant de spieren en is daarnaast ontstekingsremmend en antibacterieel.
Cipres: bevordert de circulatie, vermindert spasme en zwellingen en helpt weefsel te herstellen.
Wintergroen: is ontstekingsremmend en vermindert pijn, is perfect voor botten, gewrichten en spieren.
Marjolein: is antiseptisch en antibacterieel, ontspant zenuwen en spieren en helpt de spieren te versterken.
Pepermunt: Helpt alle oliën beter in te trekken in de huid. Bestrijdt pijn, stimuleert de circulatie en verkoelt ontstoken weefsel.
Aroma Siez: ingrediënten zijn Basilicum, Cipres, Marjolein, Lavendel, Pepermunt. Aroma Siez is ontstekingsremmend, ontspant spieren, bevordert de circulatie en vermindert hoofdpijn.

AFSPRAAK MAKEN

Vul je gegevens in?

 

Spamcontrole