JA! Het is weer licht als je wakker wordt, het zonnetje komt voorzichtig te voorschijn en de lucht is blauw. Bij veel mensen begint het dan te kriebelen en ineens wordt het hele huis op de kop gezet voor de voorjaarsschoonmaak! Dag Winter, welkom Lente!
Vaak blijft het bij het opruimen van onze omgeving en daarmee krijgen we ruimte in onszelf! Want wees nou eerlijk, een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Of werkt het zo niet helemaal. De natuur laat in de winter zijn blaadjes vallen en de dieren gaan in een diepe rust en gaan uitgerust en opgeruimd het voorjaar in, dan is er ruimte voor nieuwe blaadjes en prachtige bloemen.

Afgelopen herfst en winter ben ik meegegaan met de natuur en heb de jarenlange ballast die ik met me meedroeg los gelaten. Hiervoor heb ik de opleiding tot Body Mind Release therapeut gedaan. Waarom? Het was voor mij tijd om los te laten en te groeien! Een prachtige opleiding en een waardevolle reis ben ik aangegaan met mezelf, dagelijks ruim ik nu hetgeen op wat me raakt, want ja alleen IK kan veranderen hoe ik met dingen om ga en er naar kijk, want de situatie daar kan ik meestal niets aan veranderen, daar zijn anderen bij betrokken en die mogen in hun eigen spiegel kijken. En wat is dat heerlijk zeg, een hoofd met ruimte en rust, me bewust dat ik niet voor een ander hoef te denken, maar dat ze dat prima zelf kunnen. De kinderen zouden nu zeggen, maar is wel makkelijk als jij overal al denkt, mam! Ja dat klopt zeker lieve schatten, alleen leer je daar niet zoveel van hè? En jullie zijn twee fantastische meiden die ieder hun eigen weg mogen lopen en dat hoeft nu niet meer aan de hand van mama. Ik doe een stapje terug en sta aan de zijlijn te kijken naar de beslissingen die jullie zelfstandig nemen en WOUW wat kunnen jullie dat goed zeg! Een trotse mama naast de zijlijn, die zo nu en dan advies geeft of de bal weer teruggelegd en je zelf mag nadenken over het antwoord. Ik geniet van deze reis!

En jou lieve lezer gun ik ook een mooie reis, jouw reis, jouw voorjaarsschoonmaak! Investeer in jezelf en doorloop het prachtige Body Mind Release traject waarbij je binnen 6 tot 8 weken je een ander mens voelt die het verleden heeft losgelaten en mee kan in de stroming van je eigen pad. Ik neem je bij de hand in de eerste weken en stap voor stap ga ik naar de zijlijn en kijk toe hoe jij volledig zelfstandig de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten opruimt!

Neem de beslissing door in jezelf te investeren en ontvang van mij 2 heerlijke ontspanningsmassage cadeau! Om het verschil in je lijf te voelen masseren we een keer vooraf aan het traject en na afloop van het traject! Jij zult ervaren hoe waardevol deze methode is en dat je innerlijk opgeruimd het voorjaar in kunt.

Liefs Kitty