Lieve mensen,

Het nieuwe jaar is alweer een paar weken onderweg. We hebben vele mensen het allerbeste gewenst, en ons zelf?

O ja dat vergeten we vaak, ook mogen we het beste wensen aan ons zelf. Het beste is vol zelfvertrouwen in het leven staan en daardoor de mooie dingen in het leven te zien en van te genieten. Iedereen heeft natuurlijk ook een verleden, het beroemde rugzakje, doch dit wil ik niet laten overheersen.

Ik ben zelf op zoek gegaan hoe ik mijn rugzakje kan legen. Di heb ik gedaan om open te gaan staan voor wat mij allemaal is overkomen en hieraan te durven werken. De hulpmiddelen die ik heb aangegrepen in het ondergaan van intuïtieve massages, het ondergaan van Acces Bars behandelingen. Daarnaast heb ik me verder ontwikkelt in de reiki filosofie.

Dit heeft mij veel gebracht waardoor ik nu zelfverzekerd en ontspannen in het leven sta, waardoor ik inmiddels in staat ben andere te helpen om dit ook te bereiken, dit doe ik in fijne samenwerking met Kitty Geboers, want ook zij heeft deze stappen gezet, via ook nog een ander pad. Lees haar Blogs.

Deze week heb ik weer een zevental mensen geholpen met het verder leegmaken van hun rugzakje, dit doe ik middels het geven van Acces Bars behandelingen en Reiki die ik combineer met Massages.

Het mooie en dankbare is dat ik mensen zie groeien en het verleden en wat ze daarin hebben meegemaakt een plaats kunnen geven waardoor ook zij weer meer zelfvertrouwen krijgen en zichzelf het beste toewensen.

Dit laatste wens ik eenieder toe, dus gun je jezelf dit ook, kijk op onze site en kies wat voor jou het beste voelt om deze mooie stap te zetten.

Groetjes Noud