Zyto scan

Heb je je lichaam wel eens bekeken als een computer? We hebben allemaal programma’s en cel herinneringen waar we alles wat er om ons heen gebeurt registreren. Emotioneel slaan we dit allemaal op in ons onderbewustzijn, waardoor er (negatieve) gevoelens worden vastgezet in ons lichaam.

Als je bijvoorbeeld een gesprek hebt met iemand dan registreer je dat verstandelijk en emotioneel en laat je het meestal ook gelijk weer los. Maar stel nou dat je vroeger vaak dingen te horen hebt gekregen als: “Jij wordt nooit een kwartje” “Van jou komt nooit wat terecht”.  Dit zet je vast in je lichaam en door veel herhaling wordt dit een programma, een laag die je hebt vastgezet. Die laag kan getriggerd worden als je ouder bent. Onbewust kan die laag gaan opspelen (Je wordt nooit een kwartje, van jou komt niks terecht) en vaak wordt dit dan een angst. Maar deze angst zijn wij zelf niet, dit is ballast die we met ons meedragen en op bepaalde momenten ons ‘zijn’ beheerst / overneemt.

Met de zyto scan wordt er één zo’n laag aangegeven. Soms is dit op fysiek vlak of op emotioneel vlak en soms een combi van beiden. De producten die uit de scan komen vertellen je precies waar je moet kijken en hoe je die laag mag gaan loslaten op cel niveau.

De scan leest 76 biomarkers in je lijf door je energie te meten. De laag die het belangrijkst is om als eerste aan te pakken komt dan ook als eerste uit de scan. Voor sommige mensen is het nodig om meerdere scans achter elkaar te doen om een vaak grotere issue aan te mogen pakken en voor anderen is 1 scan voldoende, ook dit kan getest worden.

Wil jij graag met behulp van de oliën van Young Living de lagen aanpakken die jou op dit moment in de weg staan voor verdere groei? Maak dan een afspraak voor een Zytoscan.

AFSPRAAK MAKEN

Vul je gegevens in?

 

Spamcontrole